Buduće humanitarne i neprofitne aktivnosti


20.04. Humanitarna psihokinoteka 3: Prikupljanje pomoći za malu Petru

Prihod od ulaznica na projekciju i sakupljen dobrovoljni prilog idu za lečenje u Nemačkoj devojčice obolele od karcinoma. takođe zainteresovani mogu priložiti dokaz o dva poslata SMS-a kojim doniraju novac za lečenje.

Projekcija filma "Hope Springs" koji govori o simpatičnom pokušaju dvoje ljudi da reše svoje bračne probleme odlaskom kod psihoterapeuta. Posle filma možete čuti više o tome kako psihologija i psihoterapija vide ovu vrstu problema, čuti o nekim tehnikama za njihovo rešavanje, i mnogo toga interesantnog od Stevana Stanojevića (psiholog i terapeut) i Nemanje Nikolića (psiholog, autor seminara "Emotivno zlostavljanje u partnerskim odnosima").

11 - 22. april, humanitarna akcija prikupljanja novčane pomoći za lečenje Petre, za svaku donaciju od 300 i vie dinara, Stevan Stanojević, dipl. psiholog, master pedagog, psihoterapeut i sertifikovani instruktor komunikacijskih veština, nudi besplatno dva susreta:

Psihološko savetovanje
Dijagnostičku procenu 
Psihoterapijske seanse
Edukaciju u domenu efikasnog učenja (za učenike i studente)

Edukaciju u domenu komunikacijskih veština ili

bilo koju drugu uslugu psihološke edukacije po dogovoru

10.05. Humanitarna tribina - Važnost samozastupanja osoba sa intelektialnim teškoćama koju organizuje psiholog našeg Centra Marija Marković i predstavnici samozastupnika iz Udruženja MI će imati za cilj da svim ljudima iz struke (psiholozima, pedagozima, sociolozima kao i ljudima iz obrazovanja) koji se bave OSIT, ukaže na važnost samozastupanja ovih osoba.  Biće aktivna donorska kutija, a prikupljena sredstva biće namenjena samozastupničkoj grupi Udruženja MI, kako bi se omogućilo njeno dalje postojanje i delanje u cilju integracije osoba sa intelektualnim teškoćama u zajednicu u kojoj žive, kao ravnopravnim članovima društva. 

20.05. Predavanje “Terapija igrom – značaj i primena ima, pre svega, cilj da popularizuje igru, koju mnogi roditelji zapostavljaju kod svoje dece, ako ne računamo kompjuterske igre. A i da omogući zainteresovanima da saznaju šta je terapija igrom, zbog čega je ona značajna za razvoj deteta, kako se primenjuje u radu sa različitim kategorijama zdrave dece i dece koja imaju neku od razvojnih i psihičkih poteškoća, kao i koji su brojni pozitivni efekti terapije igrom i same igre kod dece. Predavači: Aleksandra Mihajlović, Marija Marković i Nemanja Nikolić, psiholozi i terapeuti igrom.


Autor: Stanojević Stevan, 16.04.2018, 15:23:06

Kontakt